Maraqlı

Bu reseptən sonra 100% gözünüzdən eynəkləri atacaqsınız – MÜTLƏQ İZLƏYİN!

Bu reseptən sonra 100% gözünüzdən eynəkləri atacaqsınız – MÜTLƏQ İZLƏYİN!backend
  • whatsapp
  • messenger
  • telegram
  • vkontakte
  • odnoklassniki

Bu reseptdən sonra 100 % göznüzdən eynəklərnizi atacaqsınız
Dünyanın gözəlliklərinə tamaşa etmək və ondan zövq almaq böyük xoşbəxtlikdir. Göz nurunu itirənlər və görmə qabiliyyəti zəif olanlar həmin xoşbəxtlikdən məhrumdurlar.
Müasir dövrdə görmə zəifliyindən əziyyət çəkməyənlər çox azdır. Kompüter, smartfon, televizor və.s. cihazların gündəlik istifadə edildiyi dövrdə onların gözlərimizə vurduqları zərər problemi də aktualdır.
Bu problem xüsusən iş gününü ofisdə kompüter arxasında keçirənlərə tanışdır.
Nəticə də həmişə eyni olur, görmənin zəifləməsi və əksər hallarda optik eynək taxmaq zərurəti. Bəs bu problemin qarşısını eynəkdən öncəki dövrdə tam və ya qismən alacaq nə kimi üsullar var? Və ya eynək taxılan dövrdə eynəksiz görməni yaxşılaşdırmaq olarmı?
Günəşə çıxan kimi eynəyin taxılması yanlışdır. Qaşlar və kirpiklər günəş şüalarını göz dibinə yönəldir, həmin şüalar gözlər üçün olduqca faydalıdır. Bundan başqada Azərbaycanda öz sözün demiş dəyərli fitoterapeft Fizuli Hüseyinovun gözlərin qartal qədər görəcəyi bir resept hazırlanmışdır və bu resept bizim evdədə hazırlanmışdır. Bizim kanalda dəyərli izləyicilərmizin bu reseptdən faydalanması üçün sizlərə təqdim edirik. Onu da deyim ki, reseptə lazım olan ərzaqların payız fəsilində yetişdiyi üçün əsl vaxtıdır. Fürsəti qaçırmayın.

Lazım olanlar.
1.Təmizlənmiş balqabaq 500 qr
2. Kök 500 qr qara olsa daha yaxşıdır
3. Çay tikanı 500 qr
4. Kinkan 500 qr yarsı soyulur yarsıda soyulmur
5. Zəncəfil 300 qr
6. Bal 2 kq

Bu problem xüsusən iş gününü ofisdə kompüter arxasında keçirənlərə tanışdır.Bu ərzaqların hamsın ət maşınından keçirin, üzərinə 2 kq balı əlavə edib, yaxşı qarışdırın hazır olan kütləni 5 gün soyuducuya qoyun elə edinki soyuducunun soyuma dərəcəsi bir az yüksək olsun. Qarşımı hər gün soyuducudan cıxararaq 2 dəfə qarışdırın. 5 gündən sonra qarışım sıxılaraq şirəsi çıxarılır. Sıxılmış kütlənin üzərinə 0.5 litr su əlavə olunaraq ocaqda 5 dəqiqə qaynadılır və təkrar sıxılaraq əvvəlki sıxılmış şirəyə əlavə olunaraq şüşə qablara süzülüb soyuducuda saxlanılır. Hər gün yeməkdən yarım saat qabaq, gün ərzində 3 dəfə 3, 4 xörək qaşıqı suya qatılaraq içilir.
Bu qarşımın göz görməsindən əlavə faydaları:
Xolestirini aşağa salır.
Miokart infaktının qarşısın alır.
Yaddaşın və beyinin güclənməsinə çox kömək edir.
Dərini gözələşdirir.

 

Dəyərli izləyicilər aktiv bir yaşam tərzinə malik olmaq, eyni zamanda sağlam və müntəzəm pəhriz saxlamaq sağlam olmağın ən əsas şərtlərindən biridir. Sağlam vücuda sahib olmaq isə möhkəm sümüklər, incə, gözəl bədən və sağlam bir ürək sayəsində mövcud olur. Lakin bunlarla yanaşı, dünyadakı bütün gözəllikləri görməyimizə səbəb olan gözlərimizin də qayğısına qalmalıyıq və onlara sözün həqiqi mənasında “göz bəbəyi” kimi baxmalıyıq .
Sizlərdə bu resepti hazırlayaraq  2 3  mənfi-müsbət olan eynəklərnizi atacaqsınız. Əgər bu reseptdən hazırlayıb xeyrin görsəniz mütləq şərhlərdə nəticəsin yazmağı unutmayın.